AktualijosInformacija

Popierinių sąskaitų atsisakymas

Popieriaus gamybai naudojami didžiuliai gamtos resursai, esame socialiai atsakinga įmonė, todėl prisidedame prie gamtos išsaugojimo ir atsisakome popierinių sąskaitų.

Į SĮ „Kompata“ dėl įvairių priežasčių grįždavo apie 1000 vnt. išsiųstų, bet nepristatytų klientams popierinių sąskaitų.

Klientus jau nuo š. m. vasaros pražios informavome, kad nebesiųsime popierinių sąskaitų, kalbėjome, kad tai svarbus žingsnis tvarumo ir sąnaudų mažinimo link. O nuo rugsėjo pradžios skelbėme, kad lapkričio mėnesio sąskaita yra paskutinė popierinė sąskaita. Klientų duomenys, kokiu būdu pageidauja gauti sąskaitas, buvo renkami ištisus metus.

Klientas susisiekęs su mumis gali pasirinkti jam patogiausią sąskaitos gavimo būdą:

📨el. paštu

💻savitarnos svetainėje

📱SMS žinute (žinutei gauti nereikia išmaniojo telefono)

🪪 arba pagaminsime atsiskaitymo kortelę (kortelė bus panaši į parduotuvių nuolaidų korteles, ją pateikus Perlo terminaluose, Lietuvos pašte, darbuotojai nuskanuos mokėtojo kodą ir pasakys kokią sumą reikia sumokėti.)

Sąskaitų apmokėjimas su SMS žinutėmis arba atsiskaitymo kortelėmis vyks tokiu pačiu principu kaip ir su popierinėmis sąskaitomis (tik nebereiks laukti paštininko).

Taip pat bendradarbiaujame su Ignalinos rajono bibliotekomis, kur darbuotojos mielai padės pasižiūrėti sąskaitą savitarnos svetainėje ir jeigu reikės sąskaitą atspausdins. Visuomet galima paskambinti ir mums į SĮ „Kompata“. Sąskaitą gauti ir apmokėti visada galite atvykę į SĮ „Kompata“ adresu: Ažušilės g. 20, Ignalina. Mokėjimas tik banko kortele.

Svarbiausia, kad klientai, jų artimieji, kaimynai arba draugai su mumis susisiektų ir su kiekvienu rasime tinkamą būdą gauti sąskaitas.

Savivaldybės įmonė „Kompata“
Adresas: Ažušilės g. 20, LT-30127 Ignalina
Tel. (8 386) 52 095,
el. p. ignalina@kompata.lt
Įmonės kodas 155402647
PVM kodas LT554026410