Aktualijos

Pirmą kartą mugėje dalyvavo ir Savivaldybės įmonė „Kompata“

Spalio 1-ąją dieną Ignalinos miesto aikštėje vyko tradicinė rudens mugė „Gėrybių mozaika“. Pirmą kartą mugėje dalyvavo ir Savivaldybės įmonė „Kompata“.

Įmonės palapinėje buvo eksponuojami konkurso „Gėrybių mozaika“ dalyvių sukurti išradingi darbeliai iš antrinių žaliavų, buvo kalbama apie antrinių žaliavų rūšiavimo naudą bei vietoje buvo galima išrūšiuoti tam tikras antrines žaliavas, dėl kurių dažniausiai kyla klausimų kur jas reiktų išmesti. Gyventojai galėjo pakalbėti jiems rūpimais klausimais apie komunalines atliekas, išsiaiškinti kaip išrašomos sąskaitos ir plačiau susipažinti su įmonės veiklą. Buvo pristatytas ir daugiafunkcinis komunalinis automobilis, kurį kiekvienas galėjo apžiūrėti. Automobilis ypač patiko mugės mažiesiems dalyviams. Įmonės darbuotojai lankytojus vaišino kava ir saldainiais.

Vadovė Rasa Šatienė kartu su meru įteikė dovanas konkurso „Gėrybių mozaika“ visiems dalyviams. Dar kartą AČIŪ – Ignalinos ,,Šaltinėlio“ mokyklos ,,Smalsučių“, ,,Drugelių“, ,,Bitučių“ grupėms, taip pat Jovilei Kaukėnaitei, sesėms Austėjai ir Augustei Urbonaitėms. Konkurso dalyviai kūrybingai parodė, kaip galima panaudoti jau žmogui pasitarnavusius ir dažnai išmetamus daiktus bei medžiagas.

Dėkojame, kad apsilankėte SĮ „Kompata“ palapinėje, malonu buvo su Jumis pabendrauti. 🙂

Savivaldybės įmonė „Kompata“
Adresas: Ažušilės g. 20, LT-30127 Ignalina
Tel. (8 386) 52 095,
el. p. ignalina@kompata.lt
Įmonės kodas 155402647
PVM kodas LT554026410