Aktualijos

Nemokamas buitinės technikos išvežimas

„Man rūpi rytojus“ komanda atvyksta paimti seną šaldytuvą, viryklę ar kitą gyventojams nebereikalingą buitinę techniką į bet kurį Lietuvos kampelį ir gali nusinešti iš bet kurio daugiabučio aukšto.

Nemokamą išvežimą galima registruoti telefonu 8 600 90030 arba internetu: https://manrupirytojus.lt/buitines-technikos-isvezimas/

Iš gyventojų surinkta nebereikalinga buitinė technika ir elektronikos prietaisai pirmiausiai testuojami. Tinkamus bandoma prikelti naujam gyvenimui ir padovanoti tiems, kam jų reikia labiausiai. Jeigu senos elektronikos ir technikos suremontuoti nepavyksta, tada įrenginiai perdirbami, kad vertingas medžiagas būtų galima panaudoti dar kartą.

Primename, kad senos buitinės technikos, elektros ir elektronikos prietaisų ar baterijų, akumuliatorių jokiu būdu negalima išmesti į buitinių atliekų konteinerį ar bet kur palikti, nes netinkamai ardomos ir irdamos tokios atliekos į aplinką išskiria žmogui ir gamtai ypač kenksmingų medžiagų: sunkiųjų metalų, plastikų, ozono sluoksnį ardančių dujų (freonų), nervų sistemą ir smegenis pažeisti galinčių švino ir kadmio.

Savivaldybės įmonė „Kompata“
Adresas: Ažušilės g. 20, LT-30127 Ignalina
Tel. (8 386) 52 095,
el. p. ignalina@kompata.lt
Įmonės kodas 155402647
PVM kodas LT554026410