Aktualijos

DĖL SĄSKAITŲ-PRANEŠIMŲ SIUNTIMO

By 2020-03-1515 lapkričio, 2020No Comments
SĮ „Kompata“ informuoja komunalinių atliekų tvarkymo paslaugų gavėjus, kad dėl Lietuvoje paskelbtos ekstremalios situacijos ir karantino, įmonės kasininkas, kuris pagal pagal grafiką Ignalinos rajono kaimuose įteikinėdavo sąskaitas-pranešimus ir rinkdavo įmokas už komunalinių atliekų tvarkymo paslaugas, šių paslaugų karantino laikotarpiu neteiks. Įmonė visas sąskaitas paslaugų gavėjams nuo šiol siųs tik paštu ir elektroniniu paštu.
Įmonės patirtis rodo, kad Ignalinos rajono gyventojams siunčiamos sąskaitos-pranešimai, laiškai dažnai nepasiekia adresatų dėl netvarkingų pašto dėžučių arba jų nebuvimo. Todėl raginame gyventojus susitvarkyti pašto dėžutes, kad siunčiama korespondencija jus pasiektų. Išsiųsta sąskaita reiškia, kad ji adresatui įteikta.
Jeigu kiltų įtarimų, kad sąskaitos-pranešimo negaunate dėl neteisingai nurodyto adreso, aplaidaus paštininko darbo ar kitų priežasčių, prašome rašyti el.paštu paslauguadministravimas@kompata.lt arba skambinti telefonu (8 686) 52 176
Taip pat skatiname paslaugų gavėjus užsisakyti SĮ „Kompata“ sąskaitų-pranešimų gavimą el.paštu. Norintys tai padaryti – rašykite adresu paslauguadministravimas@kompata.lt.
Primename, kad dėl ekstremalios situacijos ir karantino Lietuvoje įmonės kasoje (Ažušilės g. 20, Ignalina) iš klientų mokėjimai nėra priimami. Prašome už paslaugas atsiskaityti elektroninės bankininkystės būdu arba kitose įmokų priėmimo vietose, pvz. „Perlo“ terminaluose, kurie yra Ignalinos mieste (8),  Žydeliuose, Ceikiniuose, Linkmenyse, Didžiasalyje, Dūkšte (3), Tverečiuje, Vidiškėse (2), N. Daugėliškyje, Mažėnuose, Rimšėje, Kaniukuose, Mielagėnuose ir Kazitiškyje.
Dėkojame už supratingumą.

Leave a Reply

Savivaldybės įmonė „Kompata“
Adresas: Ažušilės g. 20, LT-30127 Ignalina
Tel. (8 386) 52 095,
el. p. ignalina@kompata.lt
Įmonės kodas 155402647
PVM kodas LT554026410