Aktualijos

SĮ „Kompata“ kviečia prisijungti prie socialinės iniciatyvos ir atsisakyti popierinių sąskaitų-pranešimų 

By 2020-02-2815 lapkričio, 2020No Comments

SĮ „Kompata“ siūlo vartotojams rinktis elektroninį sąskaitos gavimo būdą. Tai patogu, paprasta, pigu ir svarbiausia – tausojama aplinka. Sąskaitą vartotojas gali gauti siunčiamą elektroniniu paštu.

Per metus įmonė gyventojams ir juridiniams asmenims išsiunčia apie 26,5 tūkst. popierinių sąskaitų-pranešimų. Atsisakydami jų, visi prisidėtume prie gamtos tausojimo, mažėtų sąskaitoms spausdinti sunaudojamas kiekis popieriaus, gamtiniai bei energijos ištekliai, reikalingi medienos žaliavai apdirbti. Pasirinkus elektroninę sąskaitą, vartotojai ją gaus greičiau nei siunčiamą paprastu paštu ar pristatomą įmonės darbuotojo. Sąskaita nepasimes ir visada bus pasiekiama vartotojui patogiu metu. Išvengsime atvejų, kai dėl netvarkingų pašto dėžučių popierinės sąskaitos pasimeta ir nepasiekia savininkų.

Kaip užsisakyti elektroniniu paštu siunčiamas sąskaitas? Vartotojas (gyventojas ar juridinis asmuo) norėdamas gauti SĮ „Kompata“ sąskaitą į elektroninį paštą, turėtų užpildyti prašymą (pridedama prašymo forma), jį pasirašyti ir pristatyti į SĮ „Kompata“. Jei nėra galimybės atvykti, prašome originalų dokumentą išsiųsti paštu (SĮ „Kompata“, adresu Ažušilės g. 20, Ignalina) arba nuskenuotą ar aiškiai nufotografuotą išsiųsti el.paštu paslauguadministravimas@kompata.lt). Prašyme reikia nurodyti mokėtojo kodą, vardą ir pavardę žmogaus, kurio vardu yra sudaryta sutartis (įmonėms – įmonės pavadinimą), adresą, kuriuo siunčiamos sąskaitos-pranešimai ir elektroninio pašto adresą, kuriuo pageidaujama gauti sąskaitas. Toks prašymas gali būti rašomas ir norint pakeisti pašto adresą, kuriuo pageidaujama gauti sąskaitą-pranešimą. Sąskaitas-pranešimus SĮ „Kompata“ siunčia vieną kartą per du mėnesius.

Butų savininkus, gaunančius sąskaitas už komunalinių atliekų tvarkymą iš UAB “Butų ūkis” kviečiame pateikti laisvos formos prašymą (specialios formos pildyti nereikia) el. paštu butu.ukis@erdves.lt

Tausokime aplinką kartu!

Leave a Reply

Savivaldybės įmonė „Kompata“
Adresas: Ažušilės g. 20, LT-30127 Ignalina
Tel. (8 386) 52 095,
el. p. ignalina@kompata.lt
Įmonės kodas 155402647
PVM kodas LT554026410