Aktualijos

Šiukšlių šerifas atvyksta įIgnaliną!

„Žaliasis taškas“ kviečia susipažinti su šiukšlių šerifo komanda Ignalinos gyventojus bei svečius!

Liepos 20 dieną Šiukšlių šerifo padėjėjos Jūsų lauks Ignalinos miesto šventėje, „Varom į Ignaliną!“ kur turėsite galimybę pasitikrinti praktines žinias rūšiavimo turnyre visai šeimai, o varžytuvėms nenusiteikę galės sužinoti, kaip teisingai tvarkyti atliekas taupant tiek savo, tiek kitų laiką bei rūpinantis gamta!

Nors daugelis poilsiauja, tačiau visiškai atsipalaiduoti nevalia, nes Šiukšlių šerifas įspėja: „Aš stebiu, kaip tu rūšiuoji!“

Renginio svečių taip pat laukia diskusijos apie rūšiavimą, atsakymai į jums rūpimus klausimus, o kad rūšiavimas nepasirodytų nuobodus ir neįdomus, kviesime dalyvius susipažinti su iš antrinių žaliavų pagamintais žaidimais bei visus juos išbandyti ir įsitikinti, kad būti gamtai draugišku ir atsakingu gali būti ir labai smagu!

Iniciatyvos organizatorius – pirmoji ir didžiausia pakuočių atliekų tvarkymo organizacija Lietuvoje „Žaliasis taškas“. Šiukšlių šerifo komandos kelionių po Lietuvą tikslas – atkreipti visuomenės dėmesį į atsakingą poilsiavimą bei skatinti gyventojus rūšiuoti ir tai daryti teisingai. 

Savivaldybės įmonė „Kompata“
Adresas: Ažušilės g. 20, LT-30127 Ignalina
Tel. (8 386) 52 095,
el. p. ignalina@kompata.lt
Įmonės kodas 155402647
PVM kodas LT554026410